No steps no glory

Doe mee aan No steps no glory!

Strijd onder leiding van Coach Bruce tegen andere bedrijven voor de titel ‘fitste bedrijf van Vlaanderen’. Winnen doe je door samen met je collega’s gedurende één maand zoveel mogelijk stappen te zetten of te bewegen.

Are you ready? 

Stap 1: Maak een account aan

Maak een profiel aan op deze website op de registratiepagina.

Volg alle instructies om je account te activeren.

Stap 2: Aanmelden

Eens je account geactiveerd is kan je je aanmelden.

Stap 3: Sluit je aan bij de groep van jouw bedrijf

Ga hiervoor naar ‘zoek een groep’ en typ de groepsnaam in het zoekveld. De groepsnaam is de naam van jouw bedrijf, zonder extra woorden. Klik op de groep en vervolgens op ‘lid worden’.

Stap 4: Stappen ingeven

Vul elke dag jouw stappen in op je profiel. Dit kan handmatig via de website of automatisch (en handmatig) via de ‘10.000 stappen’ app voor smartphones. Heb je stap 3 uitgevoerd, dan tellen jouw stappen op je profiel automatisch mee voor jouw bedrijf in de 10.000-stappenclash. 


  Coach Bruce

  Stap onder leiding van Coach Bruce naar de overwinning! Tijdens de competitie post Coach Bruce wekelijks een uitdaging op Facebook. Inspiratie voor de uitdagingen stuurt hij via mail.

  Coach Bruce - portfolio

  • Facebook: Coach Bruce – “If you have time for facebook you have time to exercise.”
  • Job: Coach voor alle teams in de ‘No steps, no glory’ wedstrijd.
  • Beste hit: Queen - bicycle 
  • Favoriete quote: “Remember: any exercise is better than no exercise.”
  • Hobby’s: sport en coaching zijn mijn passies!

  Praktisch

  Wat?

  Tijdens de 10.000 stappenclash ‘No steps, no glory’ gaan bedrijven de uitdaging aan om zoveel mogelijk stappen te zetten in één maand. Coach Bruce motiveert hen hierbij met wekelijkse tips, uitdagingen en prijzen. 

  Welke bedrijven stappen mee?

  Bedrijven die aangesloten zijn bij de externe diensten Idewe, Liantis of Mensura kunnen deelnemen aan No steps no glory. Uitbreiding naar andere externe diensten wordt momenteel bekeken.

  Doet jouw bedrijf nog niet mee? Tracht hen dan zeker te overtuigen om zich in te schrijven voor de volgende editie in mei 2020.  Bedrijven kunnen inschrijven via de website van Gezond Leven.

  Wanneer start de 10.000 stappenclash?

  mei 2020 - meer info volgt later

  Waarom zouden we deelnemen?

  Voldoende bewegen zorgt voor gezondheidsvoordelen op zowel fysiek als mentaal vlak. Zo zorgt beweging ervoor dat je stressbestendiger bent, je beter ontwikkelde spieren en botten hebt en zelfs het risico op kanker neemt af door dagelijks te bewegen.

  Meer weten over de voordelen van bewegen? Neem een kijkje op de website van gezond leven

  Hoe neem ik deel? 

  Registreer je op www.10000stappen.be

  Contact

  • Vragen over de website?


  Neem een kijkje in de handleiding of de help-functie. Geen antwoord gevonden? Neem contact op met de verantwoordelijke in jouw bedrijf of met jouw externe dienst: stappenclash@idewe.be, stappenclash@mensura.be, stappenclash@liantis.be.

  • Vragen over de competitie?

  Kijk even op deze pagina. Geen antwoord gevonden? Neem contact op met de verantwoordelijke in jouw bedrijf of met jouw externe dienst: stappenclash@idewe.be, stappenclash@mensura.be, stappenclash@liantis.be.

  • Ben je de verantwoordelijke binnen je bedrijf voor deze wedstrijd of zit je in de werkgroep van ‘No steps, no glory’? 

  Alle info is te vinden op de website van Gezond Leven. Geen antwoord gevonden? Neem contact op met jouw externe dienst: stappenclash@idewe.be, stappenclash@mensura.be, stappenclash@liantis.be.