Start 10.000 stappen in jouw organisatie

Uit de verschillende studies op de werkvloer en in gemeenten blijkt dat het project 10.000 stappen een succes is en dat het mensen helpt om meer te bewegen.

Stappenclash binnen jouw organisatie

Ben je een gemeente, bedrijf, sportclub, school, of eender welke andere organisatie? Of ben je een vriendengroep of familie? Het maakt niet uit, elke organisatie kan gratis deelnemen aan 10.000 stappen. Deze tool biedt verschillende leuke mogelijkheden: uitdagingen in groep, samen stappen naar bepaalde plaatsen op de wereldkaart, een stappenuitdaging tegen andere groepen en noem maar op. 

Je kan op elk moment een uitdaging aangaan binnen jouw organisatie! Registreer je hier.

  • Meld je aan
  • Maak een groep aan met de naam van jouw organisatie
  • Vraag aan je personeel of leden om allemaal lid te worden van die groep
  • Vanaf dan kan je aan de slag met leuke uitdagingen voor je groep

Stappenclash tegen andere organisatie

Op Vlaams niveau worden er ook vaste acties georganiseerd voor organisaties die tegen elkaar willen strijden.

Zo organiseren we om de 2 jaar de grote Vlaamse stappenclash.
Hierin strijden steden en gemeenten tegen elkaar om de titel ‘Actiefste stad of gemeente van Vlaanderen’. Wil jouw gemeente graag meedoen met deze clash? Meer informatie kan je hier vinden.

10.000 stappen is ook een ideale actie om werknemers op een ludieke manier te motiveren om dagelijks meer te bewegen. Daarom organiseren we 2 keer per jaar een spannende stappenuitdaging tussen verschillende bedrijven, deze noemt ‘No steps no glory’. Momenteel is dit enkel maar beschikbaar voor bedrijven die aangesloten zijn bij de externe diensten Mensura, Provikmo of Idewe. Later kan dit uitgebreid worden.