No steps no glory

Overview no steps no glory

Geïnteresseerd bedrijf?

Wat kan ‘No steps, no glory!’ voor jouw bedrijf betekenen? Hoe schrijf je jouw bedrijf in?

Geïnteresseerde medewerker?

Lees verder en ontdek hoe je kan deelnemen aan ‘No steps, no glory!’

No steps, no glory! - dé 10.000-stappenclash!

Strijd onder leiding van coaches Bruce & Betty tegen andere bedrijven voor de overwinning van de 10.000-stappenclash. Winnen doe je door samen met je collega’s gedurende één maand gemiddeld de meeste stappen te zetten, of door de meeste deelnemers te hebben. Elke deelnemende werknemer streeft ernaar om 10.000 stappen per dag te zetten, of meer. Coaches Bruce & Betty motiveren hen hierbij. Hun advies vind je op hun facebookaccount @NoStepsNoGlory.

Welke bedrijven stappen mee?

Alle Vlaamse bedrijven kunnen deelnemen en kunnen zich HIER inschrijven.

Organiseer je liever een stappenclash binnen jouw eigen bedrijf (bv. verschillende diensten tegen elkaar), en dus niet tegen andere bedrijven? Dan kan je gemakkelijk zelfstandig aan de slag met 10.000 stappen!

Wanneer start de 10.000-stappenclash?

Elk jaar in de maand mei wordt er een stappenclash georganiseerd. Dit jaar start de wedstrijd op maandag 29 april 2024 en eindigt op zondag 26 mei 2024. De stappen van de periode van de wedstrijd kunnen nog ingegeven worden tot en met de dinsdag na einddatum, de woensdag erna wordt de winnaar bekend gemaakt.

Leid jouw bedrijf naar de overwinning!

Heeft jouw bedrijf zich ingeschreven voor de komende stappenclash ‘No steps, no glory!’? Waar wacht je dan nog op? Schrijf je in, stap mee en leid jouw bedrijf naar de overwinning:

 • Stap 1: Maak een account aan.
  Maak een profiel aan op de registratiepagina:
  KLIK HIER
  Volg alle instructies om je account te activeren.
 • Stap 2: Aanmelden.
  Eens je account geactiveerd is, kan je je aanmelden.
 • Stap 3: Sluit je aan bij de groep van jouw bedrijf.
  Ga hiervoor naar ‘zoek een groep’ en typ de groepsnaam van je bedrijf in het zoekveld. De groepsnaam is meestal de naam van jouw bedrijf, zonder extra woorden. Klik op de groep en vervolgens op ‘lid worden’. Creëer niet zelf een groep.
 • Stap 4: Stappen ingeven.
  Vul elke dag jouw stappen in op je profiel. Dit kan handmatig via de website of automatisch (en handmatig) via de ‘10.000 stappen’ app voor smartphones (zoek 10.000 stappen op App Store). Heb je stap 3 uitgevoerd, dan tellen jouw stappen op je profiel automatisch mee in het totaal van jouw bedrijf in de 10.000-stappenclash.

Coaches Bruce & Betty

Stap onder leiding van coaches Bruce & Betty naar de overwinning! Tijdens de competitie kunnen jullie prijzen winnen door deel te nemen aan de wekelijkse uitdaging die zij posten op Facebook en doorsturen via e-mail. Alle deelnemende bedrijven kunnen hieraan deelnemen.
Jullie ontvangen ook wekelijks van coaches Bruce & Betty een gezondheidstip en de tussenstand van de stappenclash via Facebook en e-mail.

“If you have time for facebook you have time to exercise.”

Waarom zouden we deelnemen?

Voldoende bewegen zorgt voor gezondheidsvoordelen op zowel fysiek als mentaal vlak.
Als je regelmatig beweegt, ben je alerter, productiever en stressbestendiger, en neemt je jobtevredenheid toe. Bewegen is dubbel zo leuk als je het samen met je collega’s doet. Plezier gegarandeerd! En je bouwt ook aan de werksfeer, de teamspirit en het imago van je onderneming. Meer bewegen op het werk kan ook het absenteïsme verminderen.

Bovendien zorgt meer beweging ervoor dat je beter ontwikkelde spieren en botten hebt en zelfs het risico op kanker neemt af door dagelijks te bewegen.

Meer weten over de voordelen van bewegen? Neem een kijkje op de website van Gezond Leven.

Contact

Banner logos